De Klijn Uitvaartzorg
030 - 2901581

BegravenEr zijn in de provincie Utrecht veel begraafplaatsen zowel verbonden aan een kerk als openbare begraafplaatsen. Vaak hebben openbare begraafplaten speciaal gedeelten, bijvoorbeeld een katholiek of moslimgedeelte, maar ook kindergraven zijn een apart gedeelte. Verder kennen begraafplaatsen de keuze tussen een eigen (huur)graf of een algemeen graf.Een algemeen graf

Een algemeen graf is een graf voor meerdere personen, waarbij de beheerder van de begraafplaats bepaald wie er in dit graf begraven wordt. Er is geen keuzemogelijkheid. Ook is het niet mogelijk om de graftijd te verlengen. De periode, dat een algemeen graf blijft bestaan is minimaal 10 jaar. Sommige begraafplaatsen laten algemene graven langer bestaan.Eigen graf (familie graf)

Een familiegraf is in het bezit van een familie. De rechthebbende bepaalt wie er in dit graf begraven wordt. Op veel begraafplaatsen in de provincie Utrecht is er een mogelijkheid om een mooie plek uit te kiezen op de begraafplaats. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de graftijd te verlengen.Elke begraafplaats heeft zijn eigen bijzonderheden. Van veel eigen graven en monumenten tot heel modern en veel algemene graven. Uiteraard heeft iedere plaats een begraafplaats met zijn eigen historie.

  © Copyright 2019  De Klijn Uitvaartzorg      KvK 68881258      Privacyverklaring
Deze website is gemaakt door Romilan ICT