De Klijn Uitvaartzorg
030 - 2901581

CrematoriumIeder crematorium heeft zijn eigen karakter, sfeer en grootte. Wij helpen u met het kiezen van een locatie die past bij de overledene en de nabestaanden. De reden om voor een bepaald crematorium te kiezen is voor iedereen verschillend.

U bent niet verplicht om de plechtigheid in de aula van het crematorium te laten plaatsvinden. Er zijn vele alternatieve locaties om een plechtigheid een nog persoonlijkere tint te geven. Bijvoorbeeld een plaats waar de overledene bepaalde herinneringen aan had.Foto: Astridsafscheidsfotos.nl

Na de crematie


Na de crematie wordt de as van uw dierbare tenminste een maand, in de algemene nis van het crematorium bewaard. Er wordt een vuurvast steentje bijgevoegd, zo weet u zeker dat u niet de verkeerde as mee naar huis krijgt. Na een maand kunt u de as mee naar huis nemen of (laten) verstrooien.

Ook bij de keuze van de asbestemming kunnen wij u adviseren en bijstaan. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een urn, een urnengraf of nis, maar ook een herinneringssieraad behoort tot een van de vele opties. Een andere bijzondere mogelijkheid bij De Klijn is zeeverstrooiing. Maakt u gerust een afspraak om alle opties te bespreken.


Een crematorium uitzoeken


De Klijn Uitvaartzorg werkt met zeven crematoria in de regio.

Crematorium Noorderveld te Nieuwegein
Crematorium Daelwijck te Utrecht (Overvecht)
Crematorium Domstede te Utrecht (Vleuten)
Crematorium Amersfoort te Leusden
Crematorium Den en Rust te Bilthoven
Crematorium Hilversum
Begraafplaats en crematorium Bosrust te Zeist

  © Copyright 2024  De Klijn Uitvaartzorg      KvK 68881258      Privacyverklaring      Algemene voorwaarden
Deze website is gemaakt door Romilan ICT