De Klijn Uitvaartzorg
030 - 2901581

Een uitvaartkist kan ook kleur geven aan de uitvaartWij hebben naast de traditionele begrafenis- en crematiekisten ook moderne en gekleurde kisten.

De collecte die wij geselecteerd hebben bestaat uit een combinatie van klassieke kisten en moderne materialen. Voor ieder budget hebben wij een passende kist. Wij hebben al een massief populieren kist vanaf € 295,-.

Door het gebruik van populierenhout in plaats van spaanplaat is de belasting voor het milieu veel kleiner. Ook geeft dit een schoner crematieproces.

Wanneer de kist van uw keuze niet in onze collectie staat kunnen wij hem voor u bestellen bij iedere leverancier in Nederland.

Onderstaand een klein gedeelte van de kistencollectie.Een massief polieren houten kist met een licht eikenfineer. Deze van massief populierenhout vervaardigde uitvaartkist is afgewerkt met eiken fineer. Dit neoclassicistische model toont het onvergankelijke van wat was en onuitwisbaar is.Elegantie ten top op een massief populieren houten kist met 3D truffelwax print.De geliefde kleur voor respectievelijk passie, voorzien van kalligrafie optiek gecreŽert op massief populierenhout, een aansprekende combinatie.De kleur van wijsheid met schoonschrift.Moderne en gekleurde uitvaartkist in een speciale combinatie. Geen standaard uitvaartkist.De grijskleurige uitvaartkist die u hier ziet is handgemaakt van gevlochten pitriet. Deze creatieve ambacht levert een mooi resultaat.Deze briljant hoogglans gelakte, massief hardhouten uitvaartkist heeft een uitzonderlijk hoge duurzaamheid, zelfs meer dan teakhout. Het houtsnijwerk aan de onderzijde van de uitvaartkist, onderstreept de kwaliteit van het geheel.Een robuust model naar traditioneel ontwerp. Overduidelijk en zonder concessies.†Ongefineerd massief zwart gelakt hout. Uitgevoerd met luxueuze binnenbekleding van ongebleekt katoen. Ook beschikbaar in massief bruin†gebeitst eikenhout en massief wit gelakt hout.Deze massief houten uitvaartkist is voorzien van een teak-kleurige laklaag die een antieke uitstraling creŽert. De belijning van de profilering biedt een unieke uitstraling. Krachtig en sierlijk. Solide en elegant. Klassiek en modern. Combinaties die niet lijken te kunnen. Maar het onmogelijke blijkt mogelijk.Het is mogelijk om met een mooie vlindersluiting de kist te sluiten.
Deze kan eventueel gekleurd worden door de (klein)kinderen.
  © Copyright 2019  De Klijn Uitvaartzorg      KvK 68881258      Privacyverklaring
Deze website is gemaakt door Romilan ICT