De Klijn Uitvaartzorg
030 - 2901581

Kosten uitvaartU mag altijd zelf de keuze maken voor een uitvaartonderneming die bij u past. Het maakt hiervoor niet uit waar u een uitvaartverzekering heeft. Op veel polissen staat een telefoonnummer om te bellen na een overlijden. U belt dan een partij waar de verzekeraar een contract mee heeft, dit heeft echter geen voordelen voor u.

Wanneer u zelf een uitvaartonderneming uitzoekt, regelen zij het contact met de verzekering en de uitbetaling van de polis.Tarief uitvaart bij De Klijn UitvaartzorgHet tarief voor een uitvaart bij de Klijn Uitvaartzorg bestaat uit een bedrag voor onze eigen werkzaamheden en een kleine opslag voor de goederen die wij leveren voor een concurrerende prijs. Alle kosten van derden worden zonder toeslag aan u doorberekend. Hierdoor bent u vaak goedkoper uit dan bij een uitvaartonderneming met een laag basistarief.


Dienstenpakket Zilver
Pakket met ondersteuning crematie of begrafenis op één locatie.
vanaf € 1.850,-
Meer info »
Dienstenpakket Goud
Pakket met uitvaart op verschillende locaties.
vanaf € 2.250,-
Meer info »

De totale kosten van de uitvaart zijn afhankelijk van uw eigen wensen. Omdat iedere uitvaart anders is en de wensen per persoon verschillen is het niet mogelijk om een totaalprijs voor een uitvaart te publiceren.Bijkomende kosten uitvaartU kunt bijvoorbeeld kiezen voor een begrafenis of een crematie. Bij een begrafenis is de prijs afhankelijk voor welke begraafplaats u kiest en het soort graf waarvoor u kiest. De kosten voor een graf kunnen oplopen tot € 10.000,- voor een eigen graf. In de meeste gevallen kiest men een eigen graf voor een periode van 20 jaar met een mogelijkheid tot verlenging.

De kosten voor een crematorium liggen tussen de € 1.000,- en € 1.500,-. Dit is afhankelijk van het crematorium en de tijd waarin u gebruik maakt van de accommodatie. Het is echter ook mogelijk om een andere geschikte locatie te huren en daar de plechtigheid en de condoleance te houden om vervolgens met een klein gezelschap de overledene te begeleiden naar het crematorium.Foto: Astridsafscheidsfotos.nl

Kosten rouwauto

Dan zijn er nog de kosten van het vervoer op de dag van de uitvaart. Hierin is een bijna onbeperkte mogelijkheid. Van de bekende zwarte rouwauto tot de uitvaartbus, maar ook een loopkoets of een oldtimer is mogelijk. Elke vorm van rouwvervoer heeft zijn eigen prijs.


Kosten kist

Uiteraard geldt dit ook voor onze uitgebreide collectie kisten. Deze varieert van eenvoudig tot klassieke- en Amerikaanse uitvaartkisten. Het is zelfs mogelijk om een uitvaartkist met eigen ontwerp te laten maken. Wij zijn een onafhankelijk onderneming en dus vrij in de keuze van leverancier en kunnen bij diverse leveranciers uitvaartkisten betrekken.


  © Copyright 2024  De Klijn Uitvaartzorg      KvK 68881258      Privacyverklaring      Algemene voorwaarden
Deze website is gemaakt door Romilan ICT