De Klijn Uitvaartzorg
030 - 2901581

KostenWaar u ook verzekert bent, u heeft de vrije keuze van uitvaartonderneming. Op veel polissen staat een telefoonnummer dat u moet bellen na een overlijden. De verzekeringsmaatschappij heeft een eigen of een contract met een uitvaartonderneming. Dit heeft soms een dwingend karakter, maar dit is vanuit de verzekeringsmaatschappij meer een advies. Ook wij kunnen voor u contact opnemen met de verzekering en de uitbetaling van de polis regelen.

Er bestaan 2 soorten polissen: een naturaverzekering (diensten en producten) en een sommenverzekering (deze keert geld uit).

Natura verzekering
Bij een naturaverzekering worden goederen en diensten vergoed. Zolang u binnen het standaardpakket van de verzekeraar blijft hoeft u waarschijnlijk niet veel of niets bij te betalen. Als u er voor kiest om buiten het pakket om extra materialen of diensten te bestellen kunnen deze kosten aanzienlijk oplopen.

Sommenverzekering
Deze polis keert geld uit aan de familie of aan de uitvaartonderneming. Hierbij bent u vrij in uw keuze van onderneming. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden een korting aan als u bij een bepaalde uitvaartonderneming uw uitvaart laat regelen. Echter de prijsverschillen zitten in de tarieven die berekend worden.Wij hanteren twee dienstenpakketten en één totaal pakket
Bij de Klijn Uitvaartzorg rekenen wij één tarief voor de werkzaamheden en een kleine opslag voor de goederen die wij leveren.
Alle kosten van derden worden zonder toeslag aan u doorberekend. Hierdoor bent u vaak goedkoper uit dan bij een uitvaartonderneming met een laag basistarief.

Dienstenpakket Zilver
Pakket met ondersteuning crematie of begrafenis op één locatie.
vanaf € 1.700,-
Meer info »
Dienstenpakket Goud
Pakket met uitvaart op verschillende locaties.

vanaf € 2.100,-
Meer info »
Uitvaartpakket Brons
Totaal pakket uitvaart Crematie; hierbij is geen keuze van crematorium.
vanaf € 1.950,-
Meer info »

De totale kosten van de dienstenpakketten Zilver en Goud zijn afhankelijk van uw wensen.
 


Omdat iedere uitvaart anders is en de wensen per persoon verschillen is het niet mogelijk om een totaalprijs voor een uitvaart te publiceren. Dit geldt niet voor het uitvaartpakket Brons.

Bijkomende kosten dienstenpakket Zilver en Goud. Bij de dienstenpakketten Zilver en Goud maakt u zelf de keuze voor een begrafenis of een crematie. Bij een begrafenis is de prijs afhankelijk voor welke begraafplaats u kiest en het soort graf waarvoor u kiest. De kosten voor een graf kunnen oplopen tot wel € 10.000,- voor een eigen graf. In de meeste gevallen kiest men een eigen graf voor een periode van 20 jaar met een mogelijkheid tot verlenging.

De kosten voor een crematorium liggen tussen de € 1.000,- en € 1.500,-. Dit is afhankelijk van het crematorium en de tijd waarin u gebruik maakt van de accommodatie. Het is echter ook mogelijk om een andere geschikte locatie te huren en daar de plechtigheid en de condoleance te houden om vervolgens met een klein gezelschap de overledene te begeleiden naar het crematorium.Dan zijn er nog de kosten van het vervoer op de dag van de uitvaart. Hierin is een bijna onbeperkte mogelijkheid. Van de bekende zwarte rouwauto tot de uitvaartbus, maar ook een loopkoets of een oldtimer is mogelijk. Elk vervoer heeft zijn eigen prijs.
Uiteraard geldt dit ook voor onze uitgebreide collectie kisten. Deze varieert van eenvoudig tot klassieke- en Amerikaanse uitvaartkisten. Wij zijn een onafhankelijk onderneming en dus vrij in de keuze van leverancier en kunnen bij diverse leveranciers uitvaartkisten betrekken.
Ook zit er een groot prijsverschil in de locaties waar u kunt opbaren. Dit kan thuis, maar ook eventueel in een verzorgingshuis. Het verzorgingshuis kan voor de opbaring extra kosten in rekening brengen.

Wanneer u kiest voor een uitvaartcentrum om op te baren zitten er ook prijsverschillen tussen de locaties waaruit u kunt kiezen. Dit heeft vaak te maken met de inrichting en de sfeer in het uitvaartcentrum.

Wanneer u nieuwsgierig bent geworden wat de kosten zouden kunnen zijn voor uw uitvaart, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek en een kostenbegroting.

  © Copyright 2019  De Klijn Uitvaartzorg      KvK 68881258      Privacyverklaring
Deze website is gemaakt door Romilan ICT