De Klijn Uitvaartzorg
030 - 2901581

Na de uitvaartOnze dienstverlening reikt verder dan de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat hiervoor vaak onnodig kosten worden gemaakt. Wij werken samen met het NabestaandenLoket, om u hierin praktisch en informatief te ondersteunen.

U krijgt van ons een account, welke een overzicht geeft van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene en uw situatie als nabestaande wordt de online checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor uw situatie relevant is.

In de door u te nemen acties wordt u voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts en een check bij het testamenten register.

Deze kosten zijn normaal 99,- maar als de uitvaart door ons is gedaan is dit in ons servicepakket opgenomen.

NazorgDe Klijn Uitvaartzorg begrijpt als geen ander hoe groot de impact van het overlijden van een dierbare is. Een mooie, waardige uitvaart is pas de eerste stap in het rouwproces. Daarom vinden wij het belangrijk om contact te houden in de dagen na de uitvaart. We vragen hoe het met u gaat en of er misschien nog zaken zijn waar wij u bij kunnen helpen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bedankkaartjes, het ophalen van de as of het adviseren van een assieraad of herinneringsmonument. Op onze inspiratiepagina vindt u een aantal voorbeelden. We verzorgen ook uitstrooiingen op zee, dit kan met of zonder familie vanuit Scheveningen of IJmuiden.

Samen bespreken we hoe u de dagen rondom de uitvaart hebt ervaren. We hebben immers een intensieve tijd met elkaar gedeeld. Uw mening over onze diensten en begeleiding is voor ons erg waardevol.

  © Copyright 2024  De Klijn Uitvaartzorg      KvK 68881258      Privacyverklaring      Algemene voorwaarden
Deze website is gemaakt door Romilan ICT