De Klijn Uitvaartzorg
030 - 2901581

Onze partners


De Klijn Uitvaartzorg biedt een compleet pakket aan diensten aan om de uitvaart zo compleet mogelijk te maken. Om dit mogelijk te maken, werken we samen met een select aantal vertrouwde partners. Wij kennen elke partner persoonlijk, hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.Uitvaart Houten
Houtense Uitvaartondernemers bundelen ervaring en kennis De Houtense uitvaartondernemingen De Klijn Uitvaartzorg en Uitvaartbegeleiding Van Rijnsoever werken sinds een half jaar samen qua kennis en ervaring. Beide bedrijven blijven zelfstandig werken en bestaan, Door deze vorm van samenwerken kunnen zij continuïteit waarborgen tijdens vakantie of ziekte en kunnen ze elkaar eventueel bij grote uitvaarten assisteren. Zij zien elkaar als collega’s en niet als concurrenten en daarom is deze vorm van samenwerking binnen hun branche vrij uniek.
https://www.uitvaart-houten.nlSee You
Interesse in deze gedenksieraden betekent een aangrijpende tijd in uw leven. Onze sieraden kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van uw dierbaren. Wij streven ernaar gedenksieraden te ontwerpen waarbij u, als drager, centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een SIERAAD genoemd kan worden.
https://www.seeyougedenksieraden.nl/Straver Mobility
Straver Mobility heeft een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van staatsievervoer. Het wagenpark van Straver Mobility, dat bestaat uit diverse rouw- en volgauto’s in verschillende kleuren en uitvoeringen, neemt hierin een centrale plaats in
http://www.stravermobility.nl/index.php?page=Uitvaartvervoer&pid=123Juwelier Goldpoint
http://www.goldpointstore.nlVormgeven en voorgaan
Weet jij wie je moet bellen als je moeder overlijdt? Als je met je broer of zus aan de keukentafel zit en moet beslissen hoe de uitvaart eruit komt te zien? Als het bijzonder moet zijn, en anders, en écht moet passen bij jouw moeder? Als jij het anders wilt dan anders, geen standaard uitvaart? Mijn naam is Indra van den Berg en ik ben ritueel begeleider. Ik zorg samen met jou voor een unieke, persoonlijke viering rondom het afscheid van je vader of moeder, je partner, je kind. Ik luister en verzamel voor jou. Ik belicht alle aspecten van iemands bestaan & geef aan jou de essentie terug. In een symbool, in een ritueel, in tekst, muziek, kunst en beeld.
https://www.vormgevenenvoorgaan.nlFerentes dragers in stijl
Ons team van dragers bestaat uit representatieve mensen. Het zijn studenten die dit werk naast hun studie doen. Voordat een drager bij Ferentes in dienst komt, doorloopt hij eerst onze interne training. Daarbij worden alle facetten van het werk doorgesproken en getraind.
http://www.ferentes.info/Onder staatsievervoer verstaan wij de laatste overbrenging van een overledene in een rouwauto op de dag van de uitvaart. U kunt achter de rouwauto ook volgauto's bestellen, zodat u samen met uw dierbaren kunt reizen. Steeds vaker kiezen de nabestaanden voor vervoer, passend bij de leefstijl van de overledene. Ieder mens is uniek en dat zorgt ervoor, dat iedere uitvaart anders is. Om te voldoen aan persoonlijke wensen, vernieuwt Rouwservice Nederland met regelmaat haar wagenpark. Onder het kopje 'wagenpark' in het menu kunt u een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment. U kunt per vestiging kiezen welke modellen (op merk of kleur) in te huren zijn. Maar ook speciale wensen (kleuren of merken) of bijpassende volgauto’s behoren tot de mogelijkheden. Onze vakkundige chauffeurs zorgen ervoor dat het staatsievervoer op respectvolle wijze wordt uitgevoerd
https://www.rouwservice-nederland.nl/diensten/staatsievervoerBogra UItvaartkisten
Bogra is meer dan 6 planken Een passende uitvaartkist vormt een belangrijk onderdeel van het afscheid. Dat Bogra Uitvaartkisten meer is dan 6 planken wordt duidelijk wanneer u onze website bezoekt. Ons uitgebreide assortiment, dat is onderverdeeld in verschillende sfeerlijnen, biedt u een ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten. Ook kunt u een keuze maken op basis van materiaalsoort. Van een zeer eenvoudige kist van spaanplaat tot een zeer luxe kist van massief eiken; wij kunnen aan elke wens voldoen. Ga naar de producten pagina voor een compleet overzicht.
http://www.bogra.nl/GreenCoffins
GreenCoffins natuurlijke uitvaartmanden zijn Duurzaam voor zowel Mens (Fair Trade) als Milieu. Met de collectie gevlochten uitvaartmanden en kisten van het Britse Ecoffins, de enige door de World Fair Trade Organization (WFTO) gecertificeerde producent van Fair Trade uitvaartproducten, biedt GreenCoffins een vriendelijk ogend, eerlijk en duurzaam alternatief.
https://www.greencoffins.nlAR Video
Terugkijken op een passend afscheid Wij hebben jarenlange ervaring in het respectvol en zo onopvallend mogelijk vastleggen van uitvaarten. Behalve tijdens de uitvaart, kunnen wij ook thuis of tijdens de condoleance kostbare momenten vastleggen voor later.
https://www.terugkijkenopeenpassendafscheid.nl/Waterurn
Na de uitvaartsector bijna 30 jaar te hebben voorzien met enkel natuurstenen grafmonumenten, hebben wij ons meer en meer gespecialiseerd in stijlvolle asbestemmingen van brons, liefdevol keramiek en stoer hout. Allemaal eerlijke natuurlijke producten die zijn gemaakt door mensenhanden vanuit het hart. As herrijst in kunst voor in de tuin of in huis.
https://waterurn.nl/Van Doorn Special Storage
Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in ontruimingen met als extra service de mogelijkheid tot opslag van de inboedel. Wanneer een dierbare overlijdt, komt er in korte tijd veel op u af. Ook dan kunt u op ons rekenen. Tevens leveren wij alle leeggemaakte ruimtes cq woningen grondig schoongemaakt op. Met de opslag van de inboedel en het volledig schoon opleveren, onderscheidt Van Doorn Special Storages zich van alle andere ontruimingsbedrijven.
https://www.specialstorage.nl/Eindelijk Geregeld
Administratieve hulp na overlijden: wat moet er allemaal geregeld worden? Na een overlijden komt er veel op de nabestaanden af. In eerste instantie natuurlijk het regelen van de begrafenis of crematie, zodat u op een mooie manier afscheid kunt nemen. Maar juist in de periode daarna is er nog veel meer te regelen. Denk bijvoorbeeld aan nabestaandenpensioen, bankzaken, hypotheek, abonnementen en lidmaatschappen omzetten of stopzetten, social media (Facebook, Twitter etc.) beëindigen, de erfenis regelen, belastingaangifte doen etc.
https://www.eindelijkgeregeld.nl/administratieve-hulp-na-overlijden/De Notarissen
U kunt rekenen op een 'vast aanspreekpunt': één (kandidaat-)notaris behandelt en/of begeleidt al uw zaken en adviseert u, wanneer nodig ook op eigen initiatief. Zo wordt het contact niet alleen vertrouwd, maar ook uiterst efficiënt en kostenbesparend
https://denotarissen.nl/Harvas Natuursteen
Bij een grafsteen kopen is een persoonlijk advies van een specialist als Harvas Natuursteen van grote waarde. Binnen onze brede collectie grafmonumenten, persoonlijke gedenktekens en urnen vindt u altijd wel een passend gedenkteken. Wij kunnen met onze expertise uw wensen vertalen naar een unieke herinnering van uw dierbare. De voordelen van een grafsteen kopen bij Harvas Natuursteen:
https://harvasnatuursteen.nl/Houtdraaierij Jan van Zelst
Ik ben Jan van Zelst en met passie bewerk ik hout. Nu al meer dan 25 jaar. Draaiwerk en snijwerk zijn mijn specialiteiten. Graag help ik u om uw wensen in hout tot werkelijkheid te maken. Stoelpoten, knoppen, leuningen, schalen, hekwerk, handtollen... er is heel veel mogelijk! Neem gerust contact op voor een offerte of als u vragen heeft.
https://houtdraaierijvanzelst.nl/Uitvaartcoaches
Kies een uitvaartcoach op uitvaartcoaches.nl. Neem rechtstreeks contact op met deze uitvaartcoach of click op de button, neem contact op met mij De uitvaartcoach beantwoordt nu alvast alle vragen telefonisch en komt straks na de coronacrisis vrijblijvend en zonder kosten bij u langs. De uitvaartcoach bespreekt dan alle persoonlijke wensen en financiële mogelijkheden binnen uw budget of verzekeringspolissen. Daarna ontvangt u hiervan een beschrijving en een financieel overzicht op de wijze die u prettig vindt: op papier, per mail of in een handige app.
https://uitvaartcoaches.nlAstrid afscheidsfoto's
Een tastbare herinnering aan 'n dierbaar afscheid. Na het overlijden van een dierbare, moet veel geregeld worden. Ook het verloop van de uitvaart wordt dan bepaald. Die dag komt snel dichtbij. Het vastleggen van die dag in een mooie uitvaartsreportage dat is wat ik voor u doe, zodat u nog een tastbare herinnering heeft.
https://www.astridsafscheidsfotos.nl/  © Copyright 2021  De Klijn Uitvaartzorg      KvK 68881258      Privacyverklaring
Deze website is gemaakt door Romilan ICT