De Klijn Uitvaartzorg
030 - 2901581

Onze partners


De Klijn Uitvaartzorg biedt een compleet pakket aan diensten aan om de uitvaart zo compleet mogelijk te maken. Om dit mogelijk te maken, werken we samen met een select aantal vertrouwde partners. Wij kennen elke partner persoonlijk, hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.Uitvaart Houten
Houtense Uitvaartondernemers bundelen ervaring en kennis De Houtense uitvaartondernemingen De Klijn Uitvaartzorg en Uitvaartbegeleiding Van Rijnsoever werken sinds een half jaar samen qua kennis en ervaring. Beide bedrijven blijven zelfstandig werken en bestaan, Door deze vorm van samenwerken kunnen zij continuïteit waarborgen tijdens vakantie of ziekte en kunnen ze elkaar eventueel bij grote uitvaarten assisteren. Zij zien elkaar als collega’s en niet als concurrenten en daarom is deze vorm van samenwerking binnen hun branche vrij uniek.
https://www.uitvaart-houten.nlSee You
Interesse in deze gedenksieraden betekent een aangrijpende tijd in uw leven. Onze sieraden kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van uw dierbaren. Wij streven ernaar gedenksieraden te ontwerpen waarbij u, als drager, centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een SIERAAD genoemd kan worden.
https://www.seeyougedenksieraden.nl/Straver Mobility
Straver Mobility heeft een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van staatsievervoer. Het wagenpark van Straver Mobility, dat bestaat uit diverse rouw- en volgauto’s in verschillende kleuren en uitvoeringen, neemt hierin een centrale plaats in
http://www.stravermobility.nl/index.php?page=Uitvaartvervoer&pid=123Juwelier Goldpoint
http://www.goldpointstore.nlCeremooiste
Als je definitief afscheid moet nemen van degene die je lief is, met wie je nauw verbonden bent, dan is er heel veel te regelen. Uitvaartondernemers hebben er alle dagen mee van doen. Op hun eigen wijze geven zij daaraan invulling en nemen zij u zoveel mogelijk zorgen uit handen. Precies wat u nodig heeft in deze dagen. De invulling van de uitvaartplechtigheid zelf is een vak apart en verdient bijzondere aandacht. Thuis en/of op locatie. Intiem en/of groots. Woorden en/of symbolen, al dan niet in religieuze context. Ceremooiste weet ervan. Ook - of misschien wel juist - in tijden van Corona. Warm en persoonlijk. En tegelijkertijd natuurlijk professioneel. Precies zoals ik het zelf zou willen. En misschien wel met een uniek, speciaal voor de overledene geschreven gedicht. Als dat de toegevoegde waarde is die u zoekt voor de afscheidsceremonie van degene die u lief is ( of voor uw eigen afscheid, te zijner tijd), dan bent u bij Ceremooiste aan het juiste adres. Ik loop graag met u mee.
https://www.ceremooiste.nl/uitvaart/Ferentes dragers in stijl
Ons team van dragers bestaat uit representatieve mensen. Het zijn studenten die dit werk naast hun studie doen. Voordat een drager bij Ferentes in dienst komt, doorloopt hij eerst onze interne training. Daarbij worden alle facetten van het werk doorgesproken en getraind.
http://www.ferentes.info/Onder staatsievervoer verstaan wij de laatste overbrenging van een overledene in een rouwauto op de dag van de uitvaart. U kunt achter de rouwauto ook volgauto's bestellen, zodat u samen met uw dierbaren kunt reizen. Steeds vaker kiezen de nabestaanden voor vervoer, passend bij de leefstijl van de overledene. Ieder mens is uniek en dat zorgt ervoor, dat iedere uitvaart anders is. Om te voldoen aan persoonlijke wensen, vernieuwt Rouwservice Nederland met regelmaat haar wagenpark. Onder het kopje 'wagenpark' in het menu kunt u een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment. U kunt per vestiging kiezen welke modellen (op merk of kleur) in te huren zijn. Maar ook speciale wensen (kleuren of merken) of bijpassende volgauto’s behoren tot de mogelijkheden. Onze vakkundige chauffeurs zorgen ervoor dat het staatsievervoer op respectvolle wijze wordt uitgevoerd
https://www.rouwservice-nederland.nl/diensten/staatsievervoerBogra UItvaartkisten
Bogra is meer dan 6 planken Een passende uitvaartkist vormt een belangrijk onderdeel van het afscheid. Dat Bogra Uitvaartkisten meer is dan 6 planken wordt duidelijk wanneer u onze website bezoekt. Ons uitgebreide assortiment, dat is onderverdeeld in verschillende sfeerlijnen, biedt u een ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten. Ook kunt u een keuze maken op basis van materiaalsoort. Van een zeer eenvoudige kist van spaanplaat tot een zeer luxe kist van massief eiken; wij kunnen aan elke wens voldoen. Ga naar de producten pagina voor een compleet overzicht.
http://www.bogra.nl/AR Video
Terugkijken op een passend afscheid Wij hebben jarenlange ervaring in het respectvol en zo onopvallend mogelijk vastleggen van uitvaarten. Behalve tijdens de uitvaart, kunnen wij ook thuis of tijdens de condoleance kostbare momenten vastleggen voor later.
https://www.terugkijkenopeenpassendafscheid.nl/Eindelijk Geregeld
Administratieve hulp na overlijden: wat moet er allemaal geregeld worden? Na een overlijden komt er veel op de nabestaanden af. In eerste instantie natuurlijk het regelen van de begrafenis of crematie, zodat u op een mooie manier afscheid kunt nemen. Maar juist in de periode daarna is er nog veel meer te regelen. Denk bijvoorbeeld aan nabestaandenpensioen, bankzaken, hypotheek, abonnementen en lidmaatschappen omzetten of stopzetten, social media (Facebook, Twitter etc.) beëindigen, de erfenis regelen, belastingaangifte doen etc.
https://www.eindelijkgeregeld.nl/administratieve-hulp-na-overlijden/De Notarissen
U kunt rekenen op een 'vast aanspreekpunt': één (kandidaat-)notaris behandelt en/of begeleidt al uw zaken en adviseert u, wanneer nodig ook op eigen initiatief. Zo wordt het contact niet alleen vertrouwd, maar ook uiterst efficiënt en kostenbesparend
https://denotarissen.nl/Harvas Natuursteen
Bij een grafsteen kopen is een persoonlijk advies van een specialist als Harvas Natuursteen van grote waarde. Binnen onze brede collectie grafmonumenten, persoonlijke gedenktekens en urnen vindt u altijd wel een passend gedenkteken. Wij kunnen met onze expertise uw wensen vertalen naar een unieke herinnering van uw dierbare. De voordelen van een grafsteen kopen bij Harvas Natuursteen:
https://harvasnatuursteen.nl/Houtdraaierij Jan van Zelst
Ik ben Jan van Zelst en met passie bewerk ik hout. Nu al meer dan 25 jaar. Draaiwerk en snijwerk zijn mijn specialiteiten. Graag help ik u om uw wensen in hout tot werkelijkheid te maken. Stoelpoten, knoppen, leuningen, schalen, hekwerk, handtollen... er is heel veel mogelijk! Neem gerust contact op voor een offerte of als u vragen heeft.
https://houtdraaierijvanzelst.nl/Uitvaartcoaches
Kies een uitvaartcoach op uitvaartcoaches.nl. Neem rechtstreeks contact op met deze uitvaartcoach of click op de button, neem contact op met mij De uitvaartcoach beantwoordt nu alvast alle vragen telefonisch en komt straks na de coronacrisis vrijblijvend en zonder kosten bij u langs. De uitvaartcoach bespreekt dan alle persoonlijke wensen en financiële mogelijkheden binnen uw budget of verzekeringspolissen. Daarna ontvangt u hiervan een beschrijving en een financieel overzicht op de wijze die u prettig vindt: op papier, per mail of in een handige app.
https://uitvaartcoaches.nlAstrid afscheidsfoto's
Een tastbare herinnering aan 'n dierbaar afscheid. Na het overlijden van een dierbare, moet veel geregeld worden. Ook het verloop van de uitvaart wordt dan bepaald. Die dag komt snel dichtbij. Het vastleggen van die dag in een mooie uitvaartsreportage dat is wat ik voor u doe, zodat u nog een tastbare herinnering heeft.
https://www.astridsafscheidsfotos.nl/Thanatopraxie Rens de Peijper
Thanatopraxie, ook wel lichte balseming genoemd, is een manier om het lichaam van een overledene tijdelijk te conserveren. Thanatopraxie legt de natuurlijke ontbinding van het lichaam tijdelijk volledig stil, waardoor koelen tijdens de opbaring niet nodig is. Niet alleen ziet de overledene er na een lichte balseming mooi en natuurlijk uit tot aan de dag van de uitvaart. Ook ontstaan er tijdens de opbaring en uitvaart geen nare geuren. Nabestaanden kunnen zo zorgeloos en liefdevol afscheid nemen van hun dierbare. De term thanatopraxie komt uit Frankrijk, waar deze behandeling van overledenen al heel gewoon is. Het woord is afgeleid van de naam ‘Thanatos’, de Griekse god van de dood. Thanatopracteurs passen licht balsemen wordt al tientallen jaren grootschalig toe in de ons omringende landen. Sinds 2010 is thanatopraxie ook toegestaan in Nederland. Zowel een thuis opbaring als een opbaring op locatie is na een lichte balseming mogelijk.
https://www.thanatopraxie-rensdepeijper.nl/thanatopraxie/.  © Copyright 2024  De Klijn Uitvaartzorg      KvK 68881258      Privacyverklaring      Algemene voorwaarden
Deze website is gemaakt door Romilan ICT