De Klijn Uitvaartzorg
030 - 2901581

Recensies


Wij krijgen geregeld recensies van mensen voor wie wij een uitvaart hebben mogen verzorgen. Hier zijn wij ontzettend blij mee. Wilt u ook vertellen hoe u onze diensten hebt ervaren? Klik dan op de knop hieronder. Dit kan ons helpen om in de toekomst meer uitvaarten te begeleiden.

Website recensie


★★★★★

Na het overlijden van mijn vader zijn wij op zoek gegaan naar een begrafenis ondernemer met een persoonlijke benadering. Zoekend op internet en na het lezen van de recensies kwamen wij op de site van Klijn Uitvaartverzorging . Een goede, duidelijke site, met mooie recensies. Eigenaar Leo en zijn vrouw hebben met hun persoonlijke ondersteuning een hele mooie condoleance en uitvaart verzorgd. Leo nam echt de tijd bij de voorbereidingen en was zichzelf wat ons veel rust gaf. Dank jullie wel.

Richard Teunissen


Google recensie


★★★★★

Leo heeft ons met ontzettend veel geduld en aandacht begeleid, erg fijn en nodig nadat we werden geconfronteerd met het plotselinge overlijden van onze zwager/broer. We zijn blij dat we een onafhankelijke uitvaartbegeleider hebben gekozen, vanwege de flexibiliteit en het meedenken. We hebben prachtig en waardig afscheid genomen en dat was zonder Leo’s betrokkenheid nooit gelukt. Leo, nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen. ????

Maud Spoel


Bron: goo.gl/maps/n23f1HwMvhMMcRcRA


Website recensie


★★★★★

Leo heeft ons enorm professioneel en persoonlijk bijgestaan vanaf het moment van overlijden van mijn moeder. Leo was de dag dat mama overleed zelf niet in Nederland en heeft toen de hulp ingeroepen van een collega uitvaartondernemer die de zorg eveneens professioneel voor zijn rekening nam.

Er is geluisterd naar onze wensen voor mama's afscheid en omdat we met een klein gezelschap waren, was Leo echt onderdeel van onze familie. Hij zat dicht bij ons en sprak mooie woorden over mijn mama, die hij eerder die week had opgeschreven tijdens een van onze gesprekken samen.

Ook na mama's uitvaart is Leo vaak bij ons langsgeweest om steun te bieden, ons de as te overhandigen en een mooi aandenken aan mama aan ons te geven.

Tijdens de kerst is Leo ook nog langsgekomen met een mooie kaars met mama haar foto erop en gisteren, toen mama's overlijden precies een jaar geleden was, hebben we zelfs een kaart gekregen als steunbetuiging.

Als je persoonlijke en professionele steun zoekt bij de uitvaart van een geliefde, is Leo de juiste persoon om te contacteren.

Bedankt voor de steun en goede zorgen Leo.

Kimberley Hoevers


Google recensie


★★★★★

Fijn contact, geen gedoe, heel goed op onze wensen afgestemd. En vooral: doe maar gewoon, het is allemaal al moeilijk genoeg.

Remco Weijburg


Bron: goo.gl/maps/mAj4Y3etjuR1Ppt2A


Website recensie


★★★★★

Leo heeft de crematie van mijn vader op een mooie manier geregeld. De persoonlijke aanpak geeft veel rust. Hij heeft aandacht voor detaisl. Dank je wel.

Mathijs Spelt


Website recensie


★★★★★

We zijn heel fijn begeleid door Leo na het overlijden van mijn vader. Er komt veel op je af, maar Leo weet steeds het juiste tempo aan te geven en zorgt dat alles op zijn tijd aan bod komt. Hij denkt mee, maar laat alle ruimte voor eigen ideeën en inbreng. We zijn heel blij met zijn hulp en kunnen ons geen betere begeleiding voorstellen na het overlijden van een dierbare.

Chantal Lemmens


Website recensie


★★★★★

Met het plotseling overlijden van mijn stond ik ineens voor de vraag welke Uitvaartzorg. Een grote naam of een lokale. Mijn keuze was toen De Klijn Uitvaartzorg en daar geen moment spijt van gehad. Leo staat voor je klaar en regelt alles. Geeft je ook even de tijd om keuzes te maken. De condoleance en uitvaart waar perfect verzorgd. Ook na de uitvaart staat hij nog klaar om je te helpen.

Sonja


Google recensie


★★★★★

Met het plotseling overlijden van mijn beide ouders was ik ontzettend blij met de excellente organisatie van de uitvaart door Leo. Alles is me uit handen genomen en ik heb er een hele mooie en persoonlijke uitvaart met hele goede herinneringen aan overgehouden. Ik weet wie ik een volgende keer moet bellen mocht er toch weer een keer zo'n vervelende gebeurtenis voorbij komen.

Olaf Janssen


Bron: goo.gl/maps/MJU5chRHvAfDCWrJ8


Website recensie


★★★★★

Na het overlijden van onze vader en echtgenoot kwamen we in contact met Leo Klijn en zijn vrouw Aukje, wat voor ons een goede keuze bleek te zijn. Ondanks beperkende COVID-19 maatregelen bood Leo ons de mogelijkheid tot een bij ons passende uitvaart. Hij bleef rustig bij een aangekondigde persconferentie, stelde ons gerust dat voor alles weer een oplossing is. Wat wij erg fijn vonden is dat hij de volledige uitvaart voor je kan verzorgen maar ook gezamenlijk kan en wil optrekken, niets is hem vreemd en in alles denkt hij mee of biedt een oplossing. Hij is goed op de hoogte, ook van nieuwe ontwikkelingen binnen de branche. Ook na de uitvaart houdt het voor Leo nog niet op. Wij hebben zijn ondersteuning en nazorg als hartverwarmend ervaren in een verdrietige periode. Bij een volgende uitvaart zullen we zeker opnieuw contact zoeken met Leo.

Familie Hendriksn


Website recensie


★★★★★

Zondag voor kerst overleed onze moeder, haar wens was om dan ook nog voor kerst de uitvaart plaats te laten vinden. Een hele uitdaging in deze Coronatijd! 's Morgens kwam Leo om de wensen te bespreken, gelukkig was er nog 1 plekje op 24 december. Kaarten uitgezocht, diezelfde zondagavond gingen ze al op de post. Heel waardevol was ook dat wij zelf de verzorging hebben mogen doen onder supervisie van Leo. Hij kwam ook met goede ideeën/adviezen en was zeer betrokken. Doordat er maar beperkt mensen aanwezig mochten zijn in de kerk en veel oudere mensen het niet aandurfde, hebben we ook gekozen voor een streaming. Door de rustige en professionele aanpak van Leo hebben wij een heel mooi afscheid gehad! Mijn broer zei nog "Je voelt de ervaring". Wij raden de Klijn uitvaartzorg dan ook zeker aan!

Jacqueline van Stel


Google recensie


★★★★★


In maart 2013 voor het eerst kennis gemaakt Met Leo de Klijn. Alleen in een situatie waarin wij liever niet hadden gezeten.. Namelijk, mijn beste vriend Wouter was op 53 jarige leeftijd overleden.

Marleen, de vrouw van mijn HELD, benaderde Leo om de uitvaart te begeleiden. En álles wat daarmee samenhangt. Wout’ had een grote (sociale) kring om zich heen weten te bouwen. Hij werd door velen geliefd en dat zorgde ervoor dat er bij de uitvaart ruim 300 genodigden aanwezig waren.

Het managen van deze verdrietige menigte vraagt uiteraard om kennis en kunde van de uitvaartverzorger. Maar ook een intrinsieke passie voor het vak. Daarnaast die kalmte en betrokkenheid waarmee hij de directe familie en vrienden begeleidde bekeek ik met verwondering. Naast de ‘zachte’ aspecten van de begeleiding komt er ook heel veel administratie kijken bij een overlijden.

Het regelen van de verzekeringen tot en met de rouwkaarten. Het mede vormgeven van de advertenties en het uitzoeken van de kist en rouwauto. De flora.. Verder heeft Leo zeer veel creativiteit als het aankomt op het vormgeven van de foto en filmpresentaties. Kortom, je moet werkelijk van alle markten thuis zijn. En dat is hij.

Maar als uitvaartverzorger ben je zoveel meer. Regisseur, psycholoog, brede schouder en verlengd familielid. Leo staat met beide benen op de vloer. Neemt alle tijd om met je te praten en wensen om te zetten in een respectvol programma. Door zijn schat aan ervaring komt hij ook met goede ideeën en plannen waar je door de heftige emoties niet aan denkt. Had mij nooit gerealiseerd wat een pracht vak het is om in deze rol families en vrienden te begeleiden in een proces wanneer een dierbare is overleden.

Na de begrafenis van Wouter heb ik nog contact met Leo gehad en hem zijn visitekaartje gevraagd. Mijn vrouw en ik zijn uiterst stellig dat mócht er ooit wat met onze dierbaren, of onszelf, gebeuren.. Dan schakelen we Leo in.

Toen onze vader in een terminale fase raakte haalde ik het visitekaartje tevoorschijn. Vond het, in overleg met de familie, een goed idee om Leo te bellen en hem uit te leggen hoe de situatie was en mijn vader elk moment kon komen te overlijden. Wát moest er geregeld worden én of Leo dit in Hilversum kon managen daar hij zelf in regio Utrecht/Houten werkzaam is. Na heldere uitleg wat wij als familie moesten ondernemen hing ik op.

Om helaas 3 dagen later weer contact met hem op te nemen.. Uiteraard stond De Klijn Uitvaartzorg ons direct terzijde.

Na het overlijden van onze vader op 6 april jl. heeft Leo de volledige regie op zich genomen. Uiteraard veelvuldig in overleg. Met name door zijn relaxte stijl van begeleiding en professionaliteit heeft de familie, maar vooral met mijn 86 jarige moeder, in alle rust waardig afscheid kunnen nemen.

Niet lang daarna hebben we samen met Leo, en zijn vrouw die waar nodig ook ondersteund, het gehele proces nog besproken. Moeder heeft een urn uit kunnen zoeken en andere familieleden, die daar behoefte aan hadden, een juweel met daarin de as verwerkt.

Mooi was het glazen hologram op de kist van Pa. Op initiatief van Leo. Verder een prachtig vormgegeven Powerpoint presentatie en dito signing met diverse foto’s van onze vader bij de kist.

Op de crematie zelf was Leo een uiterst prettige host die op een eloquente manier met gepaste kwinkslagen de sprekers aankondigt én hen bijstaat.

Het overlijden van een familielid is een heftige gebeurtenis. Dan is een gedreven professional met passie voor de mens een must. Geen ‘zakelijke kraai’ van een grote uitvaart organisatie die binnen een bepaalde tijd gehaast een ‘gespeeld kunstje’ komt uitvoeren.

Mocht het onvermijdelijke daar zijn haken wij Leo weer aan. Dan weten we dat het gehele uitvaartproces in de juiste handen is.

Elmer Schuitema


Bron: goo.gl/maps/TXMiPr6v5RCp5GTN9


Website recensie


★★★★★

Leo en Aukje zijn 2 hele prettige mensen. Leo komt regelmatig langs en hij vergeet niets! Alles waar wij ons vooraf zorgen over maakte nam hij weg. Binnen een mum van tijd hebben we samen een mooi afscheid in elkaar gezet. Leo en Aukje heel erg bedankt voor deze goede zorgen. We hebben dit als zeer fijn ervaren in een tijd waarin alles toch al zo beladen is.

Familie De Kruif


Website recensie


★★★★★

Leo heeft ons geholpen met de uitvaart van onze vader. Wij zijn erg blij met Leo als uitvaarder. Vooral in deze moeilijke en snel wisselden tijd waarin de overheid de regels omtrent de uitvaart telkens wijzigde door het Coronavirus. Leo heeft ons vanaf het eerste moment altijd bij gepraat en waar nodig ons geadviseerd. Ook is hij zeer betrokken en erg professioneel. Wij adviseren Leo dan ook heel erg aan. Leo bedankt voor het mooie afscheid wat wij onze vader in deze tijd hebben kunnen geven en voor het wegnemen van alle randzaken omtrent het afscheid.

Dave, Scott, Sharon en Kevin


Website recensie


★★★★★

Wij hebben de uitvaart van onze moeder door Leo ervaren als zeer professioneel en warm. Wij zijn gegaan voor Leo omdat het een klein bedrijf is waar je geen nummer bent. De crematie was mooi en een mooie herinnering aan onze moeder. Ook de nazorg hebben wij als zeer positief ervaren. Bedankt Leo voor alles en we raden Leo zeker aan voor een professionele en klantvriendelijke uitvaart.

Trudy Hannie Frank en Sjaak van Amerongen


Website recensie


★★★★★

Wij hebben de service van Leo en Leo zelf als zeer waardevol ervaren. Alles is goed geregeld met zeer veel respect voor onze moeder. Wij raden De Klijn Uitvaartzorg aan voor een persoonlijke en professionele uitvaart.

Katlijn van der Haagen


Website recensie


★★★★★

Een snelle, klantvriendelijke, en respectvolle bijdrage van De Klijn uitvaart. Thanks voor de begeleiding.

Spoelstra


Website recensie


★★★★★

De inzet en respectvolle bijdrage van Leo Klijn in de dagen na het overlijden van onze vader heeft er voor gezorgd dat wij met dankbare gevoelens terug kunnen kijken op deze emotionele weken.

Ed During


Google recensie


★★★★★

Het afscheid van onze moeder werd verrassend zó persoonlijk dat ik me vooraf niet voor kon stellen. Het professionele en gepast kordate optreden van Leo bood structuur in een periode waarin we ons in een 8-baan waanden. Bij het eerste contact na het overlijden werd door Leo gemoedsrust geboden en duidelijk uiteengezet hoe de diverse stadia doorlopen konden worden. Een aanrader om dit aan De Klijn over te laten; vertrouw me.

Erik Dröge


Bron: goo.gl/maps/CWwc3tjnDiZEQvxAA


Website recensie


★★★★★

Als je plotseling voor het regelen van een crematie komt te staan dan komt er heel veel op je af. Leo is de juiste persoon om te ontzorgen. Samen bespraken we de wensen en Leo denkt erg goed met je mee en is zeer begripvol. Daarnaast is er dagelijks contact. Je hoeft niet bij het eerste gesprek al alles bedacht te hebben. Na afloop van de crematie was iedereen onder de indruk over het fijne afscheid. Ik ben erg blij dat Leo ons geholpen heeft!

Esther


Facebook recensie


★★★★★

Het is niet iets wat dagelijks terug komt (gelukkig) maar wij hebben het vorig jaar 24 december met mijn vader mee gemaakt hij was er ineens niet meer. En dan moet je alles regelen ik heb deze man gebeld om mij erbij te helpen en het is een aanrader om met deze man te mogen samen werken om voor je geliefde goed afscheidt te kunnen nemen. Maar hij is er ook voor de naarbestaande aanwezig en regelt alles voor je FANTASTISCH het was tot het einde Heel Goed Geregeld. Bedankt Leo de Klijn voor alles wat jij voor mijn gezin hebt gedaan.


Website recensie


★★★★★

Zorgzame en warme ervaring waar wensen centraal staan. Alles wordt in werking gezet om aan de wensen van familie en overledene te voldoen. Niks is raar, alles bespreekbaar en wordt verzorgd met veel warmte. Respectvol en meedenkend. Zeer prettig in de omgang voelt vertrouwd. Dankbaar dat we Leo en zn team naast ons hadden in een moeilijke, hectische en droevige periode. Mede dankzij hen een waardig afscheid gehad en veel steun.

Helma


Website recensie


★★★★★

Leo heeft de uitvaart verzorgd van mijn man/onze vader. Wij hebben de samenwerking met Leo ervaren als professioneel, zeer klantgericht, warm en betrokken voor iedereen. Leo had steeds een luisterend oor en dacht met ons mee. De invullingen van de crematie was hierdoor persoonlijk en informeel. Ook de nazorg na de crematie hebben wij als zeer prettig ervaren. Leo bedankt voor alle je goede zorgen. Je had het niet beter kunnen doen.

Een warme groet,
Ada, Bob en Anita, Ingrid en Walter, Arno en Chantal en alle kleinkinderen


Facebook recensie


★★★★★

Uitvaart verzorgt voor onze moeder. We hebben "geshopt" voor 't beste gevoel. Yarden was onpersoonlijk en te zakelijk. Bij De Klijn uitvaartzorg was niets anders dan warmte. Persoonlijke begeleiding, veel keuze, ruimte voor 'een ander idee', een luisterend oor. Prettige samenwerking naar het laatste moment met familie en vrienden. Informeel; zoals wij graag de uitvaart wilden voor onze moeder. Bedankt!

Machil, Irene-Rosa, Hans


Bron: www.facebook.com/pg/deklijnuitvaartzorg/reviews/


Google recensie


★★★★★

Klantgericht en zeer professioneel, maar toch de hele tijd een gevoel van persoonlijke betrokkenheid die in tijden van rouw erg vertrouwd aanvoelde.

Arjan Dolman


Bron: goo.gl/maps/ZyaCVzRvhaL2


Google recensie


★★★★★

Klantvriendelijk en No Nonsens.

Ben Atsma


Bron: goo.gl/maps/ZyaCVzRvhaL2  © Copyright 2024  De Klijn Uitvaartzorg      KvK 68881258      Privacyverklaring      Algemene voorwaarden
Deze website is gemaakt door Romilan ICT