De Klijn Uitvaartzorg
030 - 2901581

RouwvervoerDe Klijn Uitvaartzorg kent twee soorten rouwvervoer


1) Het overbrengen van de locatie van overlijden naar de locatie van opbaren.
2) Het staatsie-vervoer, het vervoer van de opbaarlocatie naar de laatste rustplaats. Hiervoor is een bijna oneindige lijst van mogelijkheden. Dit alles afhankelijk van uw wensen en uw budget. Van een zwarte rouwauto naar een bus of loopkoets, het is allemaal mogelijk.

Een aantal voorbeelden laten wij de revue passeren. De lijst zal zeker niet compleet zijn. Heeft u met betrekking tot het rouwvervoer een wens, dan zullen wij voor u op zoek gaan naar het passende voertuig voor die speciale dag.

Zwarte rouwauto met zwarte volgwagen biedt plaats aan zeven personenOok kunnen wij een witte rouwauto verzorgen met passende volgwagen voor 7 personen.Uiteraard is het mogelijk om naast de witte en zwarte stoet een grijze stoet te verzorgen.En als u voor stijl en klasse gaat of juist iets anders wilt kunt u ook kiezen voor een Engelse Daimler Hearse of een Rolls Royce.Naast deze traditionele rouwauto’s is er op het gebied van vervoer heel veel te kiezen. Ook in het kleuren palet van de auto’s. De kleuren donkerrood, Royal Bleu, roze en lichtblauw zijn mogelijk. Maar ook in de merken en modellen is een overvloed aan keuzes.Naast de grote hoeveelheid rouwauto’s zijn er ook nog andere vormen van vervoer. Hierbij te denken aan koetsen in zowel zwart als wit, maar ook een boerenkar getrokken door een koe is mogelijk. Uiteraard kunnen wij ook voor een motor of een (bak)fiets zorgen om uw dierbare naar de laatste rustplaats te begeleiden.
  © Copyright 2024  De Klijn Uitvaartzorg      KvK 68881258      Privacyverklaring      Algemene voorwaarden
Deze website is gemaakt door Romilan ICT