De Klijn Uitvaartzorg
030 - 2901581

Nagedachtenis producten


Na afloop van de uitvaart eindigen onze diensten nog niet. De Klijn Uitvaartzorg biedt een uitgebreide collectie met artikelen om de overledene mee te herdenken. Denk hierbij aan urnen en prachtige sieraden waarin wij de as laten verwerken. Zo is uw dierbare toch altijd een beetje bij u.


TERUG

Urnen

Wordt uw overledene gecremeerd? Dan kunt u ervoor kiezen om de as te bewaren in een urn. Zo heeft een tastbaar object om uw dierbare mee te herdenken. Bij ons vindt u urnen in verschillende vormen en materialen. Zo bieden we ook een aantal kleinere urnen waarin u een kleiner deel van de as kunt bewaren. U kunt de urn dan ook mee naar huis nemen. Wij hebben kleine urnen van diverse materialen in onze collectie.
Glasobject Spirit glans Blauw

Glasobject Spirit glans Het glasobject genaamd Spirit is en prachtig glanzend as-gedenkornament met een mooie gekleurde kern en aan de buitenzijde deels een fijn reliëf. In de kern van het as-gedenkornament bevindt zich het as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Door de transparante kleuren is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. D.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten. De Spirit blauw is meer dan een as-gedenkornament, het is een waar kunstwerk. Dit glasobject is verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties. Ieder glasobject is uniek. Alle glasobjecten zijn van kristalglas en worden door onze glasblazer met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek. Het glasobject kan door ons gevuld worden, maar kunt u indien gewenst ook zelf doen. Bij het glasobject wordt een vul-instructie geleverd. Afmetingen: as-inhoud: ca. 70 ml Hoogte ca. 19 cm

€ 326,00  © Copyright 2021  De Klijn Uitvaartzorg      KvK 68881258      Privacyverklaring
Deze website is gemaakt door Romilan ICT