De Klijn Uitvaartzorg
030 - 2901581

Uitvaartleider met aandacht voor de nabestaandenIk ben Leo de Klijn, een sociaal betrokken uitvaartleider, geboren en opgegroeid in Utrecht en sinds 2002 woon ik samen met mijn vrouw Aukje in Houten.

Voordat ik in de wereld van de uitvaarten ging werken heb ik altijd in de horeca gewerkt.

Daar leerde ik al snel dat de wensen van de gasten niet gek genoeg konden zijn. Uitgaan is een beleving. Dit gevoel wil ik ook overdragen bij het regelen en voorgaan van uitvaarten. Hoe groot of klein een uitvaart is, voor de nabestaanden moet het een mooie beleving zijn.

Dankzij een horeca-vacature bij een crematorium ben ik in aanraking gekomen met de wereld van de uitvaart. Hier zag ik dat aandacht en tijd het verschil maken tussen een uitvaart en een mooie uitvaart. Dit was voor mij het moment om over te stappen naar een andere invulling van mijn leven. Door zowel bij kleine als bij landelijke organisaties te werken heb ik kennis en ervaring opgedaan bij het regelen en voorgaan van uitvaarten. In de afgelopen 20 jaar waren dat ruim 1500 uitvaarten, die ik heb mogen doen.In mijn vrije tijd loop ik regelmatig hard, onder het motto als je lekker in je vel zit kan je anderen ook goed helpen. Door de rust en de kalmte die ik uitstraal voelen nabestaanden zich snel op hun gemak. Ik ben in staat mensen te inspireren en ze tijdens de uitvaart een bijdrage te laten leveren, waar ze zelf niet aan gedacht hadden.

Ik houd er van om in alle rust de mogelijkheden van een passende uitvaart te bespreken. Hierbij probeer ik samen met de nabestaanden naar andere manieren als gebruikelijk te zoeken. Op deze manier komen wij samen tot een afscheid dat bij de overledene past.

Het belangrijkste is, dat de een ieder een mooie uitvaartbeleving heeft en dat is voor elke familie weer anders.

Samen met Aukje zijn wij De Klijn Uitvaartzorg. Aukje doet een groot deel van de administratie en helpt, indien nodig, bij condoleances en uitvaarten.

Ook is zij voor De Klijn Uitvaartzorg bezig om de lijn met nagedachtenis geschenken, zoals kleine urnen, glasornamenten en sieraden, waarin een beetje as opgeborgen kan worden verder uit te breiden.  © Copyright 2019  De Klijn Uitvaartzorg      KvK 68881258      Privacyverklaring
Deze website is gemaakt door Romilan ICT