De Klijn Uitvaartzorg
030 - 2901581

Nagedachtenis producten


Na afloop van de uitvaart eindigen onze diensten nog niet. De Klijn Uitvaartzorg biedt een uitgebreide collectie met artikelen om de overledene mee te herdenken. Denk hierbij aan urnen en prachtige sieraden waarin wij de as laten verwerken. Zo is uw dierbare toch altijd een beetje bij u.


TERUG

Urnen

Wordt uw overledene gecremeerd? Dan kunt u ervoor kiezen om de as te bewaren in een urn. Zo heeft een tastbaar object om uw dierbare mee te herdenken. Bij ons vindt u urnen in verschillende vormen en materialen. Zo bieden we ook een aantal kleinere urnen waarin u een kleiner deel van de as kunt bewaren. U kunt de urn dan ook mee naar huis nemen. Wij hebben kleine urnen van diverse materialen in onze collectie.Exclusief Glasobject Traan groot

Exclusief Glasobject Traan Handgemaakte kristalglazen herinneringsobjecten, waarin de as tussen twee lagen glas in wordt verwerkt door onze glasblazer. Deze glazen objecten zijn stuk voor stuk uniek en hebben prachtige heldere kleuren. In het glasobject wordt de crematie as zichtbaar tussen de kleuren verwerkt als een twist wat een mooi luchtbelvormig resultaat geeft. De kleuren welke verwerkt worden in het object kunnen zelf gekozen worden. Er is keuze uit de kleuren: donkerblauw, lichtblauw, turquoise (zeegroen), rood, geel, groen, oranje, paars, bruin, wit, zwart en transparant Ieder glasobject is uniek. Alle glasobjecten zijn van kristalglas en worden door onze glasblazer met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament een uniek kunstwerk. Doordat ieder object met de hand wordt gemaakt kunnen afmetingen en kleuren enigszins afwijken van de foto. Afmetingen: Glasobject traan klein : HxB ca. 9 cm hoog en 5 cm breed Glasobject traan middel: HxB ca. 16 cm hoog en 8 cm breed Glasobject traan groot: HxB ca. 22 cm hoog en 14 cm breed Benodigde hoeveelheid as om het glasobject te kunnen maken: 2 theelepeltjes.

€ 349,00  © Copyright 2021  De Klijn Uitvaartzorg      KvK 68881258      Privacyverklaring
Deze website is gemaakt door Romilan ICT