De Klijn Uitvaartzorg
030 - 2901581

Nagedachtenis producten


Na afloop van de uitvaart eindigen onze diensten nog niet. De Klijn Uitvaartzorg biedt een uitgebreide collectie met artikelen om de overledene mee te herdenken. Denk hierbij aan urnen en prachtige sieraden waarin wij de as laten verwerken. Zo is uw dierbare toch altijd een beetje bij u.


TERUG

Urnen

Wordt uw overledene gecremeerd? Dan kunt u ervoor kiezen om de as te bewaren in een urn. Zo heeft een tastbaar object om uw dierbare mee te herdenken. Bij ons vindt u urnen in verschillende vormen en materialen. Zo bieden we ook een aantal kleinere urnen waarin u een kleiner deel van de as kunt bewaren. U kunt de urn dan ook mee naar huis nemen. Wij hebben kleine urnen van diverse materialen in onze collectie.
beyondLife urn blauw

Bij as verstrooiing over water wordt veelal een strooikoker gebruikt of de ashouder die vanuit het crematorium is meegegeven. Hierbij is kans groot dat door wind en/of stroming de as op onbedoelde plekken anders dan in het water, terechtkomt. Dat kan nooit de bedoeling zijn. Met de BeyondLife urn, vervaardigd van aardappelzetmeel en houtvezel, wordt de as pas in het water losgelaten op het moment dat de urn rustig binnen een paar minuten wegzinkt en daarna oplost. Hiervoor wordt een aantal gaten onder in de urn geprikt voordat deze te water gelaten wordt. Een laagje tissues (liefst biologisch afbreekbaar) onderin de BeyondLife urn voordat de as er in wordt gedaan, voorkomt dat de as voortijdig uitstroomt. Op deze manier vermengen as en water zich op een natuurlijke manier.

€ 175,00  © Copyright 2021  De Klijn Uitvaartzorg      KvK 68881258      Privacyverklaring
Deze website is gemaakt door Romilan ICT